Smart Autodoor viser “I dvale for at spare strøm” i Omlet-appen

Hvis din Smart Autodoor kører på batteristrøm, går den i dvale for at bevare batterilevetiden og vågner op for at tjekke ind på vores server for at opdatere status og modtage de kommandoer, du har sendt.

Som standard tjekker kontrolpanelet ind hvert 10. minut. Du kan justere dvaleperioden ved at bruge siden Strømindstillinger i Omlet-appen. Indstillingen “Responsiv” giver kontrolpanelet mulighed for at tjekke ind på serveren hvert 30. sekund, hvilket betyder, at det vil reagere hurtigere på alle kommandoer, du sender, men det vil resultere i reduceret batterilevetid.

Ved at trykke på statusikonet øverst på dørkortet eller udføre en handling vil du informere dig om det tidspunkt, vi anslår, at kontrolpanelet næste gang vil tjekke ind på serveren.

For at spare yderligere strøm går kontrolpanelet i en dyb søvn natten over. Dette reducerer batteriforbruget ved ikke at vågne op og oprette forbindelse til wifi på de tidspunkter på dagen, hvor det er usandsynligt, at du vil åbne eller lukke døren. Du kan tilpasse start- og sluttidspunkterne for dyb søvn via siden Strømindstillinger i Omlet-appen. Du kan også helt deaktivere den dybe søvn, hvis du ønsker det, selvom vi ikke anbefaler dette, da det vil reducere batteriets levetid betydeligt.

Det er vigtigt at bemærke, at mens den sover, vil døren stadig overvåge lysniveauet (hvis den kører i lystilstand), eller holde øje med uret (hvis den kører i tidstilstand), så den åbner/lukker som forventet. Alle kommandoer, der sendes til kontrolpanelet, mens du sover, vil blive gemt på vores server og udført af døren, næste gang den tjekker ind. Du kan også vække kontrolpanelet til enhver tid, hvis du har brug for det, ved at trykke på ned-knappen på kontrolpanelet panel, indtil skærmen vågner.