Indstilling af, hvornår din Smart Autodoor skal åbne og lukke

Der er 3 tilstande, du kan vælge imellem for Autodoor:

• Manuelt – Døren åbnes og lukkes, når du beordrer den til via appen, eller ved at trykke og holde OK-knappen på kontrolpanelet nede.
  • Tid – Du kan indstille Autodoor til at åbne og lukke på bestemte tidspunkter af dagen.
  • Lys – Dette er standardtilstanden. Autodoor vil åbne og lukke baseret på det omgivende lysniveau.

Du kan vælge, hvilken tilstand der skal bruges enten på kontrolpanelet eller på appen.

Du kan altid åbne eller lukke døren manuelt til enhver tid ved at bruge knappen i appen, eller ved at holde OK nede på kontrolpanelet, uanset hvilken tilstand du har indstillet kontrolpanelet til.

Indstilling via kontrolpanelet

Naviger til Tilstand-indstillingen i menuen.

Hold OK-knappen nede.

Herfra kan du vælge mellem 3 muligheder for at styre, hvornår din dør åbner eller lukker. Lystilstand, tidstilstand eller manuel tilstand.

Indstillinger via appen

Fra startskærmen, naviger til siden Dørindstillinger ved at trykke på ikonet Indstillinger i øverste højre hjørne af dørkortet, og vælg derefter “Dørindstillinger” fra menuen.

Lystilstand

Lystilstand lukker og åbner døren baseret på det aktuelle lysniveau. Lyssensoren er placeret på forsiden af ​​kontrolpanelet og denne aflæser lysniveauet omkring den. Når det omgivende lys når det indstillede niveau for åbning/lukning af døren, udløser det åbningssekvensen.

Kontrolpanelet har en forsinkelse på 15 minutter for at sikre, at et stærkt lys om natten, eller skygge fra en person, der står i nærheden af ​​hønsehuset i løbet af dagen, ikke får døren til at åbne eller lukke utilsigtet.

Du kan ændre de lysniveauer, som døren åbner eller lukker ved, for at finjustere tiderne. Du kan også tilføje en forsinkelse til åbningen eller lukningen, hvis du finder, at døren åbner eller lukker for tidligt.

Vi har fundet ud af vores omfattende test, at standardindstillingerne fungerer godt for de fleste regioner, så vi foreslår, at du lader niveauerne stå som standard til at begynde med og kun justerer, hvis du opdager, at døren ikke fungerer, som du forventer.

Tidstilstand

Tidstilstand åbner og lukker døren på de specifikke tidspunkter, du har indstillet. Du kan vælge den åbnings- og lukketid, der passer bedst til dig og din flok. Glem ikke, at du måske ønsker at justere dette i løbet af året, efterhånden som årstiderne skifter, og dagene bliver længere og kortere.

Manuel tilstand

Når du kører i manuel tilstand, åbnes og lukkes døren kun, når du manuelt beder den om det. Enten ved at trykke på åbne/luk-knappen i appen, eller ved at holde Ok nede på kontrolpanelet.