Indstilling af, hvornår Smart Autodoor hønsehus-lampen tænder og slukker

Din hønsehus-lampe tændes automatisk 5 minutter før det tidspunkt, hvor du har planlagt, at din dør skal lukke. Dette vil opmuntre dine høns til at gå ind i hønsehuset, efter 5 minutter lukker døren og hønsehusets lys slukkes.

Du kan finjustere disse indstillinger via appen.

Du kan selvfølgelig altid tænde hønsehus-lampen manuelt til enhver tid ved at bruge kommandoerne i din app. Eller ved at holde Op-pilen på kontrolpanelet nede.

Indstilling via kontrolpanelet

Naviger til indstillingen Natlys i menuen.

Hold OK-knappen nede for at tænde eller slukke. Hvis du tænder dette, indstilles hønsehus-lampen til at tænde automatisk som beskrevet ovenfor.

Når du trykker på Pil-op, når du er på kontrolpanelets startskærm, tændes hønsehus-lampen i 2 minutter.

Indstillinger via appen

På appen Naviger til dørindstillingerne ved at;

Trykke på indstillingshjulet til din dør. Derefter på hønsehus-lampens indstillinger fra følgende menu:

Herfra har du et par muligheder for at tilpasse, når din hønsehus-lampe tændes og slukkes.

Automatisk

Vælg denne mulighed for at få lyset til at tænde automatisk 5 minutter før døren er indstillet til at lukke. Du kan også redigere den tid, før døren lukker, før lyset tændes.

Manuelt

Dette vil indstille hønsehus-lampen til kun at tænde, når det tændes manuelt fra appen eller kontrolpanelet. Du kan også indstille den maksimale tid, hønsehus-lampen skal være tændt i.