Optimering af batterilevetiden for din Smart Autodoor

Selvom vi anbefaler, at du strømforsyner din Smart Autodoor fra lysnettet for at få det bedste ud af produktet, er det muligt at bruge batteristrøm i stedet, hvis du ønsker det. Vi har inkluderet funktionalitet i kontrolpanelet for at optimere batterilevetiden, og med standardindstillingerne ud af æsken, forventer vi, at de fleste kunder vil se 2+ måneders batterilevetid, før de skal udskifte batterierne.

Brug de rigtige batterier

Vi anbefaler kun at bruge AA-batterier af god kvalitet fra et anerkendt mærke. De fleste AA-batterier fungerer, men batterier af lavere kvalitet vil sandsynligvis resultere i en kortere batterilevetid og skal udskiftes oftere. Brug kun ikke-genopladelige batterier, de fleste genopladelige AA-batterier har en lavere spænding og giver ikke tilstrækkelig strøm til at drive kontrolpanelet eller motoren, der driver døren.

Tjek dine strømindstillinger

Du kan se strømindstillingerne ved at trykke på Indstillinger-ikonet øverst til højre på dørkortet på startskærmen og derefter vælge “Strømindstillinger” i menuen.

Som standard vil dit kontrolpanel være indstillet til “Strømbesparelse”, dette giver kontrolpanelet mulighed for at sove i 10 minutters intervaller mellem indtjekning på vores server for eventuelle ændringer af indstillinger eller kommandoer fra Omlet-appen. Dette giver en balance mellem responstid på dine kommandoer og batteriforbrug.

Du kan ændre denne indstilling til “Responsiv”, hvis du ønsker det, hvilket betyder, at kontrolpanelet vil sove i et interval på 30 sekunder mellem indtjekningerne, hvilket gør det hurtigere at reagere på kommandoer på afvejning af lavere batterilevetid.

Indstillingen “Dyb søvn natten over” gør det muligt for kontrolpanelet at spare yderligere strøm ved ikke at tjekke ind med vores servere natten over, mens du næppe behøver at kontrollere døren. Du kan tilpasse tidspunktet, hvor den dybe søvn starter og slutter, via indstillingerne på denne side. Jo længere nattesøvn, jo længere batterilevetid spares.

Vi anbefaler, at du indstiller starttidspunktet for nattens søvn omkring en time efter, at du forventer, at døren lukker – dette bør give dig tilstrækkelig tid til at lukke eventuelle efternøler ind, der er blevet lukket ud af koben, før søvnen begynder.