Min hønsehus-lampe vises ikke i Omlet-appen

Når din Smart Autodoor tændes for første gang, vil den registrere, om der er tilsluttet en hønsehus-lampe til kontrolpanelet. Hvis lyset ikke er tilsluttet, vil du ikke se knappen i Omlet-appen til at tænde og slukke lyset.

Hvis du siden har tilføjet en hønsehus-lampe til din opsætning, skal du bede kontrolpanelet om at tjekke, om lyset er tilsluttet. For at gøre dette skal du trykke på ikonet Indstillinger øverst til højre på dørkortet på startskærmen og derefter vælge “Indstillinger for hønsehus-lampe” fra menuen.

På indstillingsskærmen skal du trykke på knappen “Opdag lys”. Kontrolpanelet vil forsøge kortvarigt at tænde hønsehus-lampen, før den slukkes igen. Hvis detekteringen lykkes, skulle lys tændt/slukket-knappen vises på dørkortet på startskærmen.

Bemærk, at hvis dit kontrolpanel kører på batterier, vil kontrollen ikke blive udført, før kontrolpanelet næste gang vågner op og tjekker ind med serveren, du skal muligvis vente op til 10 minutter på, at kontrollen udføres, og knappen vises i appen.