Forbind din Smart Autodoor med Alexa

Du kan kontrollere og tjekke din Omlet Smart Autodoor ved hjælp af stemmekommandoer med Amazon Alexa-enheder eller Amazon Alexa-appen på din smartphone. Følg vejledningen nedenfor for at linke Alexa til din Omlet-konto for at give den adgang til dine enheder.

Trin 1 – Åbn Amazon Alexa-appen

Amazon Alexa-links til dine Omlet-enheder via Amazon Alexa-appen. Du kan installere dette fra din enheds app-butik, hvis du ikke allerede har det installeret.

Trin 2 – Tilføj Omlet-færdigheden

Inde i Alexa-appen skal du trykke på ikonet “Mere” i nederste højre hjørne. Fra menuen, der vises, skal du vælge muligheden “Færdigheder & spil”.

Brug søgefeltet øverst på siden til at søge efter “Omlet”. Du bør se Omlet-færdigheden på listen med Omlet-logoet ved siden af. Tryk på denne post for at fortsætte.

Alexa vil vise nogle oplysninger om Omlet-færdigheden. Tryk på knappen “Aktiver til brug” for at starte færdighedsopsætningsprocessen.

Trin 3 – Tilknyt din Omlet-konto

Du bliver derefter bedt om at linke din Omlet-konto. Log ind med de samme kontooplysninger, som du brugte til at logge ind på Omlet-appen.

Efter at have logget ind, viser vi en bekræftelse af adgangen til, at Alexa vil blive givet til dine enheder – Alexa vil være i stand til at tjekke status for dine enheder og kontrollere dem, men vil ikke være i stand til at ændre nogen indstillinger eller administrere delingsindstillinger.

Hvis du er glad for at give Alexa denne adgang, skal du klikke på knappen Giv adgang for at fuldføre kontotilknytning.

Trin 4 – Enhedsopdagelse

Efter at have givet adgang, vil Alexa-appen vise “Omlet er blevet linket med succes”. Tryk på “Næste” for at fortsætte.

Alexa vil derefter kommunikere med vores servere for at registrere dine enheder, når du er færdig, vil du se en liste over enheder, der er knyttet til din konto, med de navne, du har sat op i Omlet-appen. Tryk på “Udført” for at fuldføre processen.

Klar!

Din konto skulle nu være knyttet til Amazon Alexa, og du vil være i stand til at styre dine enheder via Alexa. Tryk på knappen “Enheder” nederst på skærmen for at bekræfte, at din Omlet Smart Autodoor nu vises på listen over enheder, du kan styre. Tryk på enheden for at få adgang til de tilgængelige kontroller.

Du kan nu styre dine enheder via stemmekommando, bare sig “Alexa, åbn min Autodoor”. Når du udsteder kommandoer via stemme, skal du bruge navnet på enheden, som du har indstillet det i Omlet-appen. Dette giver dig mulighed for at styre en bestemt enhed, hvis du har flere enheder sat op.