Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ændring af farven på din Smart Autodoor i Omlet-appen

Når du første gang konfigurerer din Smart Autodoor, bliver du bedt om at vælge farven på din dør, så vi kan vise de relevante billeder i appen.

Hvis du har brug for at ændre den valgte farve, kan du gøre dette via siden “Enhedsdetaljer”.

Tryk på ikonet Indstillinger øverst på enhedskortet, og vælg derefter “Enhedsdetaljer” fra menuen.

Vælg den nye farve, du ønsker at bruge i feltet “Dørfarve”, og tryk derefter på Gem for at bekræfte den nye farve.